• Tips 16.03.2023

  Nytt servise kan komme godt med noen ganger. Kanskje det ikke virker slik, men å bruke det samme dag ut og dag inn kan bli kjedelig i lengden. Et fint servisesett er noe et hvert spisebord kanskje burde ha. Lekre, gode serviser kan gi en raffinert stil og ikke minst tåle hverdagens påkjenninger. Man vil gjerne bruke det hver dag og ved spesielle anledninger, fra frokostblandinger til feriemåltider med familie og venner.

  Hvordan velger man servisesett

  Å velge mønster og farge er avgjørende, men man bør også vurdere vekt og holdbarhet. Når man velger servise, bør livsstilen vurderes. Tre måltider om dagen serveres på fat, så det er viktig å velge produkter av høy kvalitet, som er slitesterk og lett å rengjøre. De mest typiske materialene er keramikk og porselen, men det finnes også andre forglassede materialer. Mange servsesett kan man også bestille på nett.

  Hva man bør tenke på

  Det kan være vanskelig å finne det ideelle serviset til hjemmet, siden det er så mange alternativer. Noe som er avgjørende er også oppvask av tallerkener. Det kan være vanskelig å sette dem i oppvaskmaskinen uten å skade viften. Veldig dype tallerkener kan våre vanskelig få plass til i en oppvaskmaskin. Størrelsen på tallerkenene vil også selvfølgelig påvirke hvor mye mat som kan serveres på dem.

  Posted by Dr. Dorothy Beier @